چهارمحال و بختیاریزراعت و باغبانی

برداشت زود هنگام هلو در چهارمحال و بختیاری

برداشت زود هنگام هلو در روستای جغدان استان چهارمحال و بختیاری با توجه به کم آبی باعث نگرانی شد.

 

به گزارش خبر کشاورزی آنلاین، هلو یک میوه فوق العاده مفید برای سلامت و زیبایی پوست است و می‌تواند یک لاغر کننده باشد. روده‌ها و دستگاه گوارش هم با مصرف هلو به نوعی پاکسازی می‌شوند.

 

سطح بیرونی این میوه پرز مانند است و گوشت داخلی آن تقریباً ۸۷ درصد آب دارد. طعم آن ترش و شیرین است و عطر دلپذیری دارد. انواع مختلف هلو در سراسر جهان رشد می‌کند و دارای رنگ‌های مختلفی هستند و این میوه بین ماه اردیبهشت تا آبان در دسترس است.

این میوه سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی فراوان از جمله ویتامین B، پتاسیم و آهن است. یک عدد هلوی کوچک، می‌تواند ۱۵ درصد از ویتامین C روزانه مورد نیاز بدن‌تان را تأمین کند.

فیلمی از برداشت زود هنگام میوه هلو با توجه به بی آبی در روستای جغدان استان چهارمحال و بختیاری که مشاهده می‌کنید. / باشگاه خبرنگاران جوان

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − 14 =

دکمه بازگشت به بالا