زراعت و باغبانی

صومعه سرا، یکی از قطب‌های تولید کدو در گیلان است

مدیر جهاد کشاورزی گفت: شهرستان صومعه‌سرا با تولید سالانه بیش از ۲ هزار تن کدو، یکی از قطب‌های تولید این محصول کشاورزی در گیلان است.

به گزارش خبر کشاورزی آنلاین، احمد پادیاب با بیان اینکه در چند سال اخیر کشت کدو به عنوان یک کشت درآمدزای تلفیقی با زراعت صنوبر در شهرستان صومعه سرا ترویج شده است گفت: امسال ۱۸۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی صومعه سرا به کشت کدو اختصاص یافته که در مقایسه با پارسال ۵ درصد بیشتر است.

مدیر جهاد کشاورزی صومعه سرا گفت: این مقدار کدوی تولیدی هم در داخل استان مصرف و هم به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.

وی گفت: برداشت کدو در هر هکتار ۱۵ تن است که پیش‌بینی می‌شود امسال ۲ هزار و ۷۰۰ تن کدو از باغ‌های شهرستان صومعه سرا برداشت شود.

کدو حلوایی، انجیری، سفید و کدوی استخوانی از انواع کدو‌هایی است که در شهرستان صومعه سرا تولید می‌شود. /خبرگزاری صدا و سیما

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 + چهار =

دکمه بازگشت به بالا