ایجاد ۴٣٠ مرغداری جدید برای خودکفایی در تولید گوشت مرغ در برنامه سازمان است.
به گزارش خبر کشاورزی آنلاین، ساماندهی تأمین و عرضه مرغ زنده در راستای صیانت از حقوق عامه مردم در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان سیستان و بلوچستان مورد بررسی قرار گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان در نشست قرارگاه امنیت غذایی استان گفت: در حال حاضر ظرفیت تولید مرغداری های استان میتواند ٣٠ درصد نیاز مردم را تامین میکند و ٧٠ درصد به صورت مرغ کشتار روز و مرغ و منجمد از سایر استانها خصوصا خراسان جنوبی تأمین میشود.
محمد علی نیکبخت افزود: پیشبینی میشود با روند ساخت و ساز واحدهای مرغداری جدید و با همکاری دستگاههای ذیربط در دو سال آینده بخش عمده این واحدها راه اندازی شود.
وی تصریح کرد: در اولویت کاری سازمان برای افزایش تولید گوشت مرغ در استان، علاوه بر ایجاد مرغداریهای جدید، فعالسازی واحد های غیر فعال، توسعه ظرفیت تولید گوشت مرغ در واحدهای فعال و موفق، توسعه کشتارگاهها، کارخانجات تولید خوراک طیور و تأمین بموقع نهادههاست.
محمد علی نیکبخت اظهار کرد: طی ماه گذشته بیش از ٢ میلیون و ١۴۵ هزار قطعه در مرغداریهای استان جوجه ریزی شده که در تاریخ تولید گوشت مرغ استان کم سابقه است و بزودی ۴ هزار و ٧٠٠ تن گوشت مرغ از این میزان جوجه ریزی استحصال و به بازار سیستان و بلوچستان عرضه میشود.
نیکبخت با اشاره به عرضه مرغ زنده در استان تاکید کرد بمنظور رعایت بهداشت عمومی و رعایت حقوق شهروندی نظارت کامل بر واردات و کشتار مرغ زنده مستمر انجام و بتدریج با توسعه کشتارگاههای صنعتی، بطور کامل گوشت مرغ کشتار روز جایگزین عرضه مرغ زنده میشود. / ایسنا