رئیس اتحادیه شیرینیفروشان مشهد گفت: افزایش قیمت پلکانی محصولات ناشی از گرانفروشی نیست، بلکه مواد اولیه گران است و قیمت تمامشده محصول هم گران تمام میشود.
به گزارش خبر کشاورزی آنلابن، فرزانی تصریح کرد:شکر از ابتدای سال جاری ۹۰درصد افزایش داشته است ازطرفی هزینههای انرژی چندین برابر شده است و ازطرفی دستمزد کارگرها نیزبر قیمت تمام شده محصولات تاثیرگذار است از طرفی مردم مانند گذشته خرید نمیکنند و شیرینی جز کالاهای ضروری محسوب نمیشود و بیشتر جنبه تنقلات و تفریحی دارد و اولویت مردم نیست که روزانه و یا هفتگی خرید کنند.
رئیس اتحادیه شیرینیفروشان مشهد با بیان اینکه در شب یلدا هیچگونه افزایشی برای قیمت محصولات کیک وشیرینی نداریم ادامه داد:باتوجهبه اینکه در آستانه شب یلدا هستیم، مردم از واحدهای مجاز شیرینی خریداری کنند؛ گاهی از کارگاههای زیرزمینی و شهرستانهای اطراف شیرینی تهیه میکنند که فعالیتشان غیرمجاز است.
وی ادامه داد: در حال حاضر روغن در بازار موجود نیست و چون شرکت تعاونی فعالی نداریم، از این سهمیه محروم هستیم و در این وضعیت، مردم، متضرر نهایی هستند. روغنی که ۱۸۰ هزار تومان است را باید از بازار آزاد ۴۵۰ هزار تومان بخریم و همین امر سبب میشود زمینه برای سودجویی دلالان بیشتر شود.ازطرفی برخی محصولات اولیه مانند پودرنارگیل،پودر مغزها، کاکائو و نسکافه وارداتی است و نوسان قیمت ارز سبب افزایش این محصولات نیز میشود.