مدیر جهاد کشاورزی آمل از تولید ۱۵۰ تن گوشت بوقلمون در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبر کشاورزی آنلاین، سید حسین اسلامی از پرورش بوقلمون در شهرستان آمل خبر داد و گفت: تولیدکنندگان این شهرستان علاوه بر پرورش سایر صنعت دامی در پرورش بوقلمون هم فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه در پرورش بوقلمون از هورمون استفاده نمیشود، چرا که آناتومی و ساختار بدنی این پرنده به صورتی ست که استفاده از هورمون باعث فلج شدن آن میشود، گفت: بوقلمون ۶۵ درصد گوشت سفید و ۳۵ درصد گوشت قرمز دارد و پروتئین و فسفر موجود در آن حتی از ماهی و میگو بیشتر است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل ادامه داد: در حال حاضر در این شهرستان بیش از ۱۵۰ تن گوشت بوقلمون در واحد پرورشی این شهرستان تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
وی به علاقهمندان به پرورش بوقلمون توصیه کرد: در درجه اول باید در کلاسهای آموزشی این مدیریت شرکت فعال داشته و با هماهنگی ترویج این مدیریت از تجارب تنها پرورش دهنده بوقلمون این شهرستان بهرهمند شوند. / خبرگزاری صداوسیما