شهرستان طارم پتانسیل کشت اکثر گیاهان دارویی را دارد.
به گزارش خبر کشاورزی آنلاین، مدیر باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: برخی از محصولات کشاورزی هزینه کشت بالایی دارد و کشاورزان میتوانند گیاهان دارویی که هزینه کشت پایینتری دارند را جایگزین این محصولات کنند.
زهرا نیساری در رابطه با کشت گیاهان دارویی در طارم، اظهار کرد: شهرستان طارم پتانسیل کشت اکثر گیاهان دارویی مانند گل محمدی، سیاهدانه، زرشک، زعفران، عناب، آویشن، اسطوخودوس و … را دارد و به دلیل شرایط اقلیمی و منابع آبی کم و یارانههای حمایتی در راستای تامین بذر و نهال، پیشنهاد میکنیم کشاورزان به کشت گیاهان دارویی نیز بپردازند.
وی افزود: برخی از محصولات کشاورزی مصرف آب بالا و هزینه کشت بالایی نیز دارند و کشاورزان میتوانند گیاهان دارویی که هزینه کشت پایینتری نیز داشته و بازار تضمین شدهای دارند را جایگزین این گیاهان کنند.
این مسئول تصریح کرد: آلوئهورا نیز یکی از گیاهان دارویی کشت شده موفق در شهرستان خصوصاً در سطح گلخانهایست که سال گذشته نیز کشت شد و این گیاه علاوه بر بازار تضمینی که دارد، شرکت پشتیبان قوی در این شهرستان دارد.
نیساری با بیان اینکه آلوئهورا، گیاهی بیدردسر در مقابل آفات و بیماریهاست و با توجه به برداشت سه مرحلهای که از این گیاه انجام میشود، از لحاظ اقتصادی گیاه به صرفهای است، ادامه داد: سیاهدانه نیز از جمله گیاهانیست که بازار تضمینی دارد و این گیاه هم در طارم مورد توجه کشاورزان قرار گرفته و شاهد کشت آن از هفته گذشته هستیم.
مدیر باغبانی جهاد کشاورزی شهرستان طارم خاطرنشان کرد: با توجه به حمایتهای دولتی و پشتیبانیهای آن در طرح کشت گیاهان دارویی در اراضی شیبدار و دیم و شرایط اقلیمی بهتر است کشاورزان از کشت گیاهان دارویی استقبال کنند، زیرا در این صورت از کشت محصولاتی با هزینه کشت بالا نیز جلوگیری میشود. / ایسنا