گلخانه و گیاهان دارویی

بررسی خواص دارویی گیاه مارچوبه

پژوهشگران با انجام یک مطالعه، خواص ضد درد و ضد التهابی گیاه مارچوبه ایرانی را در موش‌های آزمایشگاهی بررسی کردند.

 

 

به گزارش خبر کشاورزی آنلاین، گیاه «مارچوبه ایرانی»؛ گیاهی علفی و چندساله است که ارزش غذایی، دارویی و صنعتی زیادی دارد. در طب سنتی ایران از ریشه‌های این گیاه به عنوان ترکیبی مخدر و در موارد روماتیسمی و التهاب‌های شدید مصرف می‌شده است.

 

در مطالعات مختلفی اثرات ضد دردی و ضد التهابی گیاهان هم‌خانواده با گیاه مارچوبه، در موش‌های آزمایشگاهی به اثبات رسیده است. در این مطالعات استفاده از گیاهان هم‌خانواده گیاه مارچوبه نتایج مختلف و ضد و نقیضی را از خود نشان داده‌اند. بر همین اساس پژوهشگران با انجام یک مطالعه اثرات ضد دردی، ضد التهابی و سمیت حاد این گیاه را در موش‌های آزمایشگاهی مورد بررسی قرار دادند.

پژوهشگران در این بررسی، ریشه‌های گیاه مارچوبه ایرانی را در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۸ از دامنه کوه الوند همدان جمع‌آوری کرده و در آزمایشگاه ، اسانس‌گیری از این گیاه را انجام دادند./ ایسنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 13 =

دکمه بازگشت به بالا