اقتصاد کشاورزی

تولید بیش از ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در سبزوار

رییس شبکه دامپزشکی سبزوار بیان کرد: امسال ۱۵ هزار و ۲۰۰ تُن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده که نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ برابر شده است.

 

 

به گزارش خبر کشاورزی آنلاین، ولی‌الله جغتایی افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ ۷ میلیون و ۶۰۴ قطعه جوجه‌ریزی در ۳۲۰ مرغداری‌ سبزوار انجام شده است.

 

وی ادامه داد: تامین به موقع نهاده‌های طیور و توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران سبزواری به افزایش جوجه‌ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.

رییس شبکه دامپزشکی سبزوار مدت هر دوره جوجه‌ریزی را ۶۰ تا ۷۰ روز ذکر و بیان کرد: مجوز جوجه‌ریزی برای واحدهای مرغداری در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و در نظر گرفتن فاصله زمانی بین دو دوره جوجه‌ریزی، صادر می‌شود.

وی به نظارتهای بهداشتی و تخصصی بر فعالیت حرفه‌ای پرورش‌دهندگان طیور از جمله مرغ اشاره کرد و گفت: تمامی اطلاعات مربوط به فرایند پرورش مرغ شامل جوجه‌ریزی، واکسیناسیون، بروز و درمان بیماریهای طیور در سامانه «پایش و مراقبت بیماری‌های طیور» ثبت می‌شود./ ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + نه =

دکمه بازگشت به بالا