مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پیشبینی میشود امسال ۱۱ هزار و ۱۳۷ تن از این محصول برداشت و روانه بازار مصرف شود.
به گزارش خبر کشاورزی، اردشیر شهرکی اظهارداشت: یک هزار و ۴۴۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان به کشت محصول گرمسیری کُنار اختصاص دارد که یک هزار و ۱۹۰هکتار آن بارور و بقیه نابارور است.
وی متوسط برداشت کُنار در هر هکتار را ۹ تن ذکر کرد و افزود: افزون بر ۱۰هزار تن میوه گرمسیری کُنار از سطح یکهزار و ۱۹۰ هکتار از باغات این استان برداشت و روانه بازار مصرف شده است.
مدیرباغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان بیان کرد: شهرستانهای فنوج، سرباز، نیکشهر، کنارک، چابهار، قصرقند و دلگان در جنوب استان از عمده مناطق کشت این محصول محسوب میشوند.
شهرکی با اشاره به خواص این میوه گرمسیری گفت: کُنار میوه مغذی و سرشار از ویتامین C با دارا بودن مقادیر نسبتا مناسبی از ویتامین B ،E، کلسیم، فسفر و آهن است.
وی با بیان اینکه برداشت کُنار در سیستان و بلوچستان تا اواخر فروردین ادامه دارد گفت: سوپی، بهزادی، سیبی سیاه و سفید و فرزادی از عمده ارقام کشت شده کُنار در سیستان و بلوچستان است. /ایرنا